Imetyskorusta iloa äidille ja vauvalle

Imetyskoru kantoliinakoru purulelukoru

 

Nyt kun Korulinnassa vietetään äitiyslomaa, ovat erilaiset äitiys- ja vauvatarvikkeet tulleet ajankohtaiseksi. Aluksi ajattelin, että me pärjäämme hyvin ilman imetyskoruakin. Meidän poika syö suurimman osan maidostaan joka tapauksessa pullosta, joten niiden harvojen imetyshetkien takia ei korua kannata hankkia. Kuitenkin pojan alkaessa kiinnostua enemmän ympäristöstään ja käsien käytöstä, aloin ajatella asiaa uudelleen. Sylissä tai kantoliinassa ollessaan pienet kädet nappaavat kiinni paidankauluksesta tai äidin hiuksista ja riuhtomisessa on jo yllättävän paljon voimaa. Käteen ojennettavat pienet lelut taas lentävät hetkessä lattialle, koska ote ei ole vielä kovin pitävä. Erityisesti kantoliinan kanssa pudonneiden lelujen nosteleminen on hankalaa. Jos kaulassa roikkuisi imetyskoru, vauva voisi suunnata tarttumisharjoituksensa ja pureskeluintonsa siihen.

 

Imetyskoru kantoliinakoru purulelukoru

 

Imetyskoru on mielestäni melko harhaanjohtava nimitys, koska korun käyttö ei rajoitu ainoastaan imetyshetkeen. Itse puhuisin mielummin purulelukorusta. Korun juju ovat pehmeät, silikoniset helmet ja renkaan muotoinen silikoniriipus, joita vauva voi turvallisesti tutkia ja vaikka maistella. Helmet ja riipus ovat elintarvikesilikonia, joka on myrkytöntä ja BPA-vapaata. Ne eivät myöskään sisällä lyijyä, elohopeaa, ftalaatteja tai PVC:tä. Koru on pujotettu satiininaruun ja kiinnitetty lukolla, joka turvallisuussyistä aukeaa kovassa vedossa. Korun solmukohdat on vahvistettu myrkyttömällä liimalla.

 

Imetyskoru kantoliinakoru purulelukoru

 

Imetyskorun käytössä on tärkeää pitää huolta vauvan turvallisuudesta korun kanssa. Korulinnan imetyskoru on aikuisten käyttöön tarkoitettu asuste, jota vauva voi tutkia aikuisen valvonnassa. Älä koskaan jätä vauvaa yksin korun kanssa, äläkä pue korua vauvan kaulaan. Jos havaitset korun olevan rikki, tai solmujen olevan löysällä, poista koru välittömästi käytöstä ja ota yhteyttä Korulinnaan korun korjaamiseksi.

Vaatteista irtoava pöly tarttuu helposti korun silikoniosiin. Puhdista silikoniosat pyyhkimällä pöly pois kosteilla sormilla, tai kostealla, nukkaamattomalla liinalla. Tarvittaessa korun voi myös huuhdella kädenlämpöisellä vedellä. Imetyskoru ei kestä keittämistä.

Tallenna

Tallenna