Kaikissa sateenkaaren väreissä

Saan aina välillä tiedusteluja pikkutyttöjen korujen valmistamisesta, vaikkei Korulinnan valikoimaan lasten koruja sisällykkään. Lasten koruilla on hieman eri vaatimukset, kuin aikuisten koruilla, ja erityisesti korun kestävyys saattaa muodostua haasteeksi. Korun käyttäjän ikä pitää ottaa huomioon muun muassa korun pituutta, materiaaleja ja lukkojärjestelmää valittaessa. Turvallisin ja kestävin vaihtoehto on joustavaan kuminauhaan punottu puuhelmikoru, koska se kestää kovaakin kulutusta ja sujahtaa kaulaan kätevästi pään ylitse. Jos puuhelmikoru ei vastaa asiakkaan tarpeita, valmistan pikkutytöille tietenkin myös aikuisten koruja mukailevia koruja.

Alla oleva ihana lasihelmikoru tilattiin syntymäpäivälahjaksi eräälle pikkuprinsessalle. Kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuva koru oli ihanan herkullinen, kuin karkki! Korun helmet ovat lasia ja keramiikkaa, joten ne saattavat särkyä esimerkiksi kovan kolahduksen tai pudotuksen johdosta. Korua kannattaa siis käsitellä melko hellävaraisesti, eikä sitä kannata laittaa kaulaan pahimpiin riehumisleikkeihin. Korun pukeminen ja riisuminen onnistuu myös parhaiten yhdessä aikuisen kanssa, koska salpalukko vaatii hieman sorminäppäryyttä.

Korulinna kaulakoru sateenkaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website