5 + 2 korutrendiä keväälle

Kevään ja kesän 2014 korutrendit tarjoavat ihania metallisävyjä, näyttäviä koruja ja ennen kaikkea kerroksia, pinoja, ryppäitä ja nippuja. Tänä vuonna nimittäin kaikki korut puetaan päälle samaan aikaan, eikä mikään voi olla liikaa.

Esittelen seuraavaksi minun mielestäni viisi tärkeintä korutrendiä keväälle ja kesälle 2014. Lopusta löytyy vielä + 2 korutrendiä, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään Suomeen, mutta joita kannattaa alkaa jo odottelemaan.

1. Kerrostetut kaulakorut

Lyhyet kaulakorut ovat olleet vallalla useamman vuoden, joten nyt on pitkien korujen aikana. Älä kuitenkaan heitä lyhyitä korujasi nurkkaan, vaan yhdistä ne pitkiin koruihin kerroksellisuuden luomiseksi. Voit yhdistää esimerkiksi erilaisia ja erimittaisia hopeisia tai kultaisia ketjuja tai heittää joukkoon muutaman värillisen korun piristykseksi. Ja jos omasta korulaatikostasi ei löydy koruja sopivan sommitelman luomiseksi, voit ostaa kerrostetut kaulakorut valmiina pakettina.

 

Nordstrom.com kaulakoru

http://shop.nordstrom.com

 

Accessorize.com kaulakoru

http://uk.accessorize.com

 

Lindex.com kaulakoru

http://www.lindex.com

 

2. Pinotut sormukset

Erilaiset mini- ja midisormukset ilmestyivät muotiliikkeiden valikoimiin syksyn ja talven aikana. Ne eivät kuitenkaan tunnu löytäneensä tietään meidän käytännöllisten suomalaisnaisten arkimuotiin, koska arkiset askareet ovat niiden kanssa hitusen hankalampia. Midit ja minit kannattaa silti kaivaa esille taas kesäksi, koska nyt on trendikästä yhdistellä niitä ns. normaalikokoisten sormusten pareiksi. Mitä enemmän sormuksia, sitä parempi! Yhdistele rohkeasti erityylisiä ja erivärisiä sormuksia uniikin kokoelman luomiseksi.

Sabo Skirt

http://www.saboskirt.blogspot.fi

www.hm.com

www.hm.com

www.boozt.com

www.boozt.com

 

3. Kasatut käsikorut

Kaulakorujen ja sormusten lisäksi myös käsikoruja niputetaan tänä keväänä ranteet täyteen. Voit hakea rannemuotiisi rennompaa, tai hieman fiinimpää fiilistä valitsemalla yhdistelmään oman tyylisi mukaisia käsikoruja. Jos taas tyylien viilaaminen ei kiinnosta, voita huoletta yhdistää samaan sekoitukseen niin festarirannekkeet, kellon, kuin mummon arvokorunkin. Tyylinikkari ei myöskään tyydy vain yhden ranteen koristamiseen, vaan pukee molemmat ranteet täyteen.

http://fab.com

http://fab.com

http://nelly.com

http://nelly.com

www.hm.com

www.hm.com

 

4. Paksut ketjut

Jo pitkään muodissa olleet paksut ketjut eivät aijo kadota kesäksikään. Ylelliset paksut ketjut ovat arvokkaan näköinen asuste, mutta niitä löytyy kyllä jokaiselle lompakolle sopivaan hintaan. Täydennä koruvarastoasi muutamalla laadukkaalla ketjukorulla, koska niille löytyy käyttöä varmasti. Näyttävä ketju on upea asuste ihan sellaisenaan, mutta lisätwistiä voit hakea yhdistelemällä sen kerrostettujen kaulakorujen sekoitukseen, tai käsikoruryppääseen.

www.theconfessionsofaproductjunkie.com

www.theconfessionsofaproductjunkie.com

www.ginatricot.com

www.ginatricot.com

http://uk.accessorize.com

http://uk.accessorize.com

 

5. Chevron

Kolmiomainen siksak-kuvio chevron on jo valloittanut sisustajien sydämet ja nyt on korumuodin vuoro. Sisäkkäisten kolmioiden muodostama chevron jatkaa jo pidempään muodissa olleiden geometristen korujen jalanjäljissä. Chevron ei kuitenkaan ole joidenkin edeltäjiensä tapaan liian futuristinen, vaan kauniin yksinkertainen ja minimalistinen. Korumuodissa chevron toimii parhaiten pienissä erissä; valitse muiden korujen seuraksi esimerkiksi kolmiomaiset korvikset.

www.brika.com

www.brika.com

www.hm.com

www.hm.com

www.nelly.com

www.nelly.com

 

+ 1. Hapsut ja rimpsut

Tänä kesänä rimpsuja, hapsuja ja tupsuja tullaan näkemään vaatteissa, laukuissa ja sandaaleissa ja veikkaan, että korut ovat seuraavana. Hapsukorut ovat tyypillisesti melko näyttäviä ja vaativat siksi kantajiltaan hieman rohkeutta. Jos pitkä rimpsukaulakoru hirvittää, voit kuitenkin lähteä testailemaan tätä tulevaisuuden trendiä vaikka hillitymmillä hapsukorviksilla.

http://www.stelladot.com

http://www.stelladot.com

www.nelly.com

www.nelly.com

www.boozt.com

www.boozt.com

 

+ 2. Statement korvakorut

Maailmalla statement on jo levinnyt kaulakoruista korvakoruihin, mutta kotosuomessa en tähän tyyliin harmikseni ole vielä törmännyt. Upeat, herkullisen väriset statement korvakorut saavat pyryharakan sormet syyhyämään ja haluaisin kovasti jo päästä sovittelemaan tällaisia korviksia kevättyyliini. Toivottavasti myös muut innostuvat testailemaan näitä näyttäviä korviksia, koska niillä saa luotua upean persoonallista tyyliä lähes asuun kuin asuun.

http://vivaluxury.blogspot.fi

http://vivaluxury.blogspot.fi

http://www.zalando.fi

http://www.zalando.fi

http://www.ilycouture.com

http://www.ilycouture.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website