Rintakorujen uusi elämä

Olen aina ollut rintakorujen suuri ihailija. Minusta rintakorut ovat valtavan tyylikkäitä asusteita, koska ne tuovat jokaiseen asukokonaisuuteen arvokkuutta ja vanhahtavaa vintage-henkeä. Olen kerännyt valikoimiini melkoisen määrän erilaisia vanhoja, risoja rintakoruja, joita olen sitten korjaillut muun muassa liimailemalla uusia helmiä ja kristalleita pudonneiden tilalle. Joskus rintakorujen lukkomekanismit ovat kuitenkin niin rikki, ettei niiden korjaaminen ole enää järkevää. Joku taivata koruseppä pystyisi kenties vaihtamaan lukot uusiin, mutta korjaamisen kustannus olisi rihkamakorujen arvoon verrattuna liian suuri. Päätin kokeilla valmistaa muutamasta tällaisesta risasta rintakorusta kaulakoruja. Poistin lukkomekanismit kokonaan ja jäljelle jäi vain koristeellinen koruosa. Lisäsin koruihin sitten helmillä koristellut ketjut ja voilá! Kaulakorujen hinta on 32 €.

Korulinna

Korulinna

Sain myös pitkästä aikaa siivottua korutyöpisteeni kuvauskuntoon. Tavallisesti korut syntyvät ihanassa helmien ja materiaalien sekamelskassa ja pöydällä pyörii useita keskeneräisiä koruprojekteja samaan aikaan. Näissä siivotuissa kuvissa puuhastelen keväisen yksinkertaisten käsikorujen kanssa, jotka tulevat myyntiin huhtikuun aikana.

Taru Kehälinna

Korulinnan helmivalikoima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website