Uusia nappikorvakoruja

Tänä keväänä olen taas kolunnut vanhoja nappeja nettikirppiksiltä ja myyjäisistä. Vanhat napit ovat ihana materiaali koruille, koska niitä on saatavilla lähes kaikissa mahdollisissa väreissä ja muodoissa. Jokaisella napilla on myös oma tarinansa, joka seuraa ompelulaatikon pohjalta koruun asti.

Kaikki Korulinnan nappikorvikset on valmistettu vanhoista, käytetyistä napeista, jotka on puhdistettu ja kiillotettu korukäyttöä varten. Nappien takapuolelle on liimattu Sterlinghopeiset korvakorutapit. Metallisista napeista valmistettuja korviksia en kuitenkaan suosittele nikkeliallergikoille, koska minulla ei ole tietoa napeissa käytetyistä metalleista.

Korulinna nappikorvikset

Korulinna nappikorvikset

Korulinna nappikorvikset

Korulinna nappikorvikset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website